Palvelukuvaus – mikä on Paytrail-tili?

Matti Mäkelä -

Paytrail-tili on web-pohjainen kuluttajasovellus turvalliseen korttimaksamiseen Paytrailin  maksupalvelussa. Paytrail-tili mahdollistaa sinulle uudet, ketterämmät ja joustavammat tavat maksaa verkossa. Maksaminen onnistuu mitä tahansa päätelaitetta (desktop, tablet, mobiili) käyttäen.

Paytrail-tili tarjoaa sinulle mahdollisuuden helpottaa ja nopeuttaa verkossa asiointiasi tallentamalla yhteystietosi ja maksukorttisi tiedot turvallisesti sovellukseen, jonka avulla voit jatkossa maksaa ostoksia Paytrailin asiakasyritysten verkkopalveluissa valmiiksi tallennettuja maksajan ja maksuvälineen tietoja käyttäen. Paytrail-tilin avulla voit myös tarkastella ostohistoriaasi jälkikäteen, ja tiedot kaikista ostoistasi säilyvät keskitetysti tilisi tiedoissa.

Maksaminen Paytrail-tilin kautta onnistuu seuraavia maksukortteja käyttäen:
Visa
Visa Electron
Visa Debit
MasterCard
Diners Club
JCB

Maksatko mieluummin pankkipainikkeilla?

Haluamme varmistaa, että voit maksaa juuri kuten haluat. Maksaaksesi pankkitunnuksillasi valitse maksutavan valintasivulla oma pankkiyhteytesi ja siirry maksamaan.

Kommentit

• Avatar
    Arja Korte

Mistä voin seurata tilitapahtumiani