Olen unohtanut käyttäjätunnuksen ja salasanan, mitä teen?

Matti Mäkelä -

Mene käyttäjätilisi kirjautumisivulle osoitteessa http://paytrail.com/fi ja paina "Unohdin salasanani" linkkiä. Salasanan nollauskoodi lähetetään sähköpostiisi kun olet kirjoittanut vaadittavat tiedot ja painanut "Lähetä salasanan nollauskoodi" -painiketta. Huom! Kortin tiedot poistuvat palvelusta kun syötät nollauskoodin "Aseta salasana" -sivulle, valitset uuden salasanan ja painat "Jatka". Myös uuden maksukortin lisääminen palveluun korvaa vanhan kortin. Paytrailin asiakaspalvelussa autamme mielellämme ongelmatapauksissa: puh. +358 600 41005 (ark. klo 8-16) (20 snt/min) tai asiakaspalvelu@paytrail.com