Klarnan liittäminen maksujärjestelmään

Matti Mäkelä -

Huomioittehan, että Klarnan maksutapojen liittäminen meidän palveluumme edellyttää vähintään rajapintaversio 5 käyttöä.

Klarnan lasku- ja osamaksupalvelu on teknisesti integroituna Paytrailin järjestelmään. Käyttöönotto edellyttää kauppiaalta oman sopimuksen tekemistä Klarnan kanssa.

Klarnan lisääminen Paytrailin palveluun ei vaikuta kuukausimaksuumme. Klarnan hinnoittelusta kannattaa kysyä suoraan Klarnalta: https://klarna.com/fi/tuki

Voit aktivoida Klarnan maksutavat Paytrailin Kauppiaspaneelin kautta seuraavasti:

1. Kirjaudu Kauppiaspaneeliin.
2. Valitse ylävalikon Asetukset-kohdasta Rajapintojen asetukset.
3. Syötä Klarnan rajapintalomakkeeseen Klarnan toimittamat tunnukset (kaupan ID, SharedSecret eli jaettu salalause) niille osoitettuihin kenttiin.
4. Paina Tallenna.

Yleistä:

Klarna tilittää sinulle kaikki maksuihin liittyvät varat, eli rahaliikenne ei kulje kauttamme. Voit kuitenkin hyväksyä ja printata, tai vastaavasti hylätä Klarnan laskut Paytrailin Kauppiaspaneelin kautta. Muut laskuihin liittyvät toimenpiteet sinun tulee tehdä Klarnan palvelussa.

Mikäli aktivoit laskuja Klarnan omassa järjestelmässä, tieto aktivoinnista ei välity Kauppiaspaneeliin, vaan lasku jää järjestelmäämme "Odottaa hyväksyntää"-tilaan. Lasku on kuitenkin hyväksyttävä joko Paytrailin Kauppiaspaneelissa tai Klarnan omassa käyttöliittymässä.

Kauppiaspaneelin Työkalut-osiossa on tarjolla maksutapakuvake, jonka voit liittää dynaamisena verkkokaupan etusivulle. Dynaaminen kuvake näyttää aina verkkokaupassa Paytrailin kautta aktiivisena olevat, eli maksutavanvalintasivulta löytyvät maksutavat.