Kirjanpidon automatisointi XML raportoinnin avulla

Matti Mäkelä -

Kirjanpidon automatisointi automaattisen XML-tiedonsiirron avulla

Paytrail tarjoaa lisäpalveluna asiakkailleen SOAP-tekniikkaa käyttävän XML-pohjaisen Web Services -rajapinnan, jonka avulla palvelusta voidaan hakea kirjanpitoaineistoa. Rajapinta mahdollistaa:

• Tilitysten ja tilitysten sisältämien maksujen hakemisen halutulta aikaväliltä (kirjapitoaineisto)
  • Maksujen hakemisen halutulta aikaväliltä
  • Yksittäisen maksun tilan hakemisen

Rajapintaa voi hyödyntää esimerkiksi kirjanpidon automatisoinnissa. Asiakkaalle voidaan luoda ajastettu tehtävä, joka hakee aineiston Paytrailin palvelusta ja välittää aineiston eteenpäin kirjanpitoon soveltuvassa muodossa.

Katso rajapinnan hinta nettisivuiltamme.

Dokumentaatio suomeksi: http://docs.paytrail.com/fi/ch05s07.html#idp140466852219232