Onko kortin tallentaminen palveluun turvallista?

Matti Mäkelä -

Haluamme taata sinulle mukavan ja luotettavan ostokokemuksen, joten palvelun turvallisuus on viritetty huippuunsa. Paytrail Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa, mikä edellyttää meiltä poikkeuksellisen vahvoja panostuksia turvallisuuteen. Toimimme ennen nimellä Suomen Verkkomaksut. Aina yhtiön perustamisesta lähtien, vuodesta 2007, olemme välittäneet turvallisesti useita miljoonia maksuja verkkokaupoissa.

Henkilö- ja korttitietosi ovat turvassa. Käytössämme on palvelinympäristö, joka täyttää korkean tietoturvatason vaatimukset. Sovellus-, sekä korttiprosessointikumppanimme ovat PCI-DSS -sertifioituja maksuliikenneasiantuntijoita.