Sähköpostiosoitteen vaihtaminen Paytrail-tiliin

Matti Mäkelä -

Halutessasi voit muuttaa Paytrail-tilin sähköpostiosoitteen seuraavasti:

Kirjaudu käyttäjätunnuksilla my.paytrailiin: my.paytrail.com
Mene Asetukset-välilehdelle ja korvaa vanha sähköpostiosoitteesi uudella. Syötä lisäksi salasanasi ja paina Tallenna.
Saat uuteen sähköpostiosoitteeseesi ohjeet sähköpostiosoitteen vaihtamisen vahvistamiseksi.
Uuden sähköpostin käyttöönotto tulee vahvistaa 30 minuutin kuluessa.

Huomaathan, että tietoturvasyistä Paytrail-tiliin liitetty kortti poistetaan vaihdon yhteydessä.

Jotta voit jatkossakin maksaa helposti Paytrail-tilillä muistathan lisätä kortin tiedot uudestaan valitsemalla Maksukortti-välilehden, Lisää maksukortti ja Tallenna.