Paytrail-tili

Matti Mäkelä -

Ohjeen lopusta löytyy teksti, jonka voitte halutessanne lisätä verkkokauppaanne.

Paytrail-tili - ostaminen yksillä tunnuksilla:

Kuluttaja maksaa yksillä tunnuksilla ja säästyy korttitietojensa toistuvalta syöttämiseltä asioidessaan Paytrail-tilin tarjoavissa verkkokaupoissa. Saatavilla E1, 5.0, 5.1 ja S1 -rajapintoihin. Paytrail-tili ei toistaiseksi toimi maksusivun upotusta käytettäessä.

Kauppiaalle tuleva kulu on 0,35€ + 2% provisio.
Paytrail-tili maksuissa tilitysviive on 10 pankkipäivää.
Ei vaadi erillistä teknistä toteutusta.
Paytrail-tilin kirjautumisikkuna näkyy verkkokaupan asiakkaalle maksuvalintasivulla.
Tieto onnistuneesta maksusta tulee välittömästi verkkokauppaan ja tuote voidaan toimittaa heti.
Tilillä tehtyjä ostoja voi seurata Kauppiaspaneelista.
Maksun voi perua 8 pankkipäivän sisällä Kauppiaspaneelista (palautuskulu 1,00€/maksu). Tämän jälkeen peruutuksista tulee olla yhteydessä Paytrailin asiakaspalveluun.

Ohjeita Paytrail-tilin käyttöön:
Verkkokaupan asiakas voi luoda tilin maksusivulla ostoksen yhteydessä. Tilin käyttäjän tulee olla vähintään 18-vuotias. Toistaiseksi palvelu toimii vain suomalaisille asiakkaille.
Tilin luontia varten tarvitaan seuraavat tiedot:
nimi
sähköpostiosoite
puhelinnumero
osoite
maksukortin tiedot (credit/debit)
salasana

Jatkossa asiakkaan sähköpostiosoite ja/tai puhelinnumero toimii Paytrail-tilin käyttäjätunnuksena.
Asiakkaan tulee tunnistautua pankkitunnuksillaan tilin luonnin yhteydessä.
Jatkossa asiakas voi vahvistaa ostonsa käyttäjätunnuksella ja salasanalla kaikissa verkkokaupoissa, joissa on maksutapana Paytrail-tili.
Asiakkaalle lähetetään sähköpostitse maksuvahvistusviesti jokaisesta ostosta. Kerran kuukaudessa asiakas saa myös yhteenvedon ostoistaan.
Asiakas voi seurata ostohistoriaansa ja hallinnoida käyttäjätietojaan Paytrail.comissa.
Asiakas voi halutessaan sulkea Paytrail-tilinsä kirjautumalle Paytrail.comin asetuksista. Suljetun tilin voi aktivoida uudelleen käyttöön Paytrail.comista.
Lisätietoja Paytrail-tiliin liittyen löytyy osoitteesta: http://www.paytrail.com/paytrail-tili

Halutessasi voit lisätä seuraavan tekstin verkkokauppaan:

Paytrail-tili

Mitä jos verkossa ostaminen olisikin helpompaa?

Paytrail säästää sinut toistuvilta toimitus- ja maksutietojen syöttämisiltä verkko-ostoksilla. Rekisteröidy ja liitä korttitietosi (debit tai credit) käyttäjätiliisi vain kerran. Jatkossa vahvistat ostoksesi tuhansissa eri verkkokaupoissa yksillä tunnuksilla. Palvelu on ilmainen.

Näin se toimii

1. Siirry verkkokaupassa maksamaan ostoksesi. Luo ilmaiset Paytrail-tunnukset maksun yhteydessä, tunnistaudu pankkitunnuksillasi ja jatka maksamaan.

2. Lisää maksukortti (debit tai credit). Kortin tallentaminen ja maksaminen on turvallista.

Tiedot tallentuvat turvallisesti Paytrailin palveluun. Voit kirjautua milloin vain käyttäjätilillesi uudestaan Paytrail.comissa ja tutustua ostohistoriaasi sekä hallinnoida käyttäjätietojasi. Jatkossa vahvistat ostoksesi yksillä tunnuksilla tuhansissa eri verkkokaupoissa!

Kommentit

• Avatar
    Eero Pakari

moi

haluan maksaa PANKKIsiirtona

jos en voi maksaa pankkisiirtona

täyttyy onohtaa kellon osto

terveisin eero