Tilitysaineiston noudon automatisointi

Kaisa -

Kirjanpitoa on mahdollista automatisoida noutamalla tilitysaineistot Merchant API Settlements-rajapinnan avulla. Rajapintaa käyttämällä kirjanpitoaineisto on mahdollista hakea palvelimiltamme konekielisenä esimerkiksi ajastetusti ja viedä sen jälkeen kirjanpito-ohjelmistoon. Rajapinnan käyttö on maksutonta, mutta se tulee kytkeä asiakkaille päälle asiakaspalvelustamme.

Merchant API Settlements-rajapinnan kautta on mahdollista hakea tieto tilityksistä aikavälillä, tilityksen sisältämistä maksuista ja palautuksista sekä yksittäisen maksun tiedot.

Rajapinnan toteuttamiseen tarvittaja rajapintakuvaus löytyy täältä: http://docs.paytrail.com/en/ch05s08.html Mikäli rajapintakuvaukseen liittyen on kysymyksiä, niihin osataan vastata parhaiten teknisestä asiakaspalvelustamme: tekniikka@paytrail.com tai p. 0207181831.