Jousto Lasku & Osamaksu

Ohessa lisätietoa Jousto Lasku & Osamaksu -maksutavasta.

Kuka voi maksaa Joustolla?

Suomessa asuvat 20-75 –vuotiaat, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa hyvin. Tunnistautumista varten tarvitset vakituisen kotisoitteen ja suomalaisen henkilötunnuksen. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teemme asiakkaan tunnistautumisen pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Jouston asiakkaan tulee olla asunut Suomessa 2 vuotta.

Kuinka paljon Joustoa saa?

Voit maksaa Joustolla 20–3000 euron ostoksia.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko.

Näin maksaminen Joustolla etenee

1. Valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi Jousto
  2. Uudet asiakkaat tunnistautuvat pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Palaavat asiakkaat voivat halutessaan tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän vahvistuskoodin avulla, ilman käyttäjätunnusta tai salasanaa.
  3. Täydennä asiakastietosi
  4. Hyväksy ostos ja Jouston ehdot
  5. Tilaus on valmis ja välitetään verkkokaupalle välittömästi
  6. Tuote toimitetaan valitsemaasi osoitteeseen verkkokaupan toimesta
  7. Saat laskun Joustolta sähköpostiisi tai halutessasi postitse kotiin
  8. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa

Lisätietoja Joustosta löydät osoitteesta: www.jousto.com