Jousto Lasku & Osamaksu

Emilia Linnera -

Ohessa lisätietoa Jousto Lasku & Osamaksu -maksutavasta.

Kuka voi maksaa Joustolla?

Suomessa asuvat 20-75 –vuotiaat, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa hyvin. Tunnistautumista varten tarvitset vakituisen kotisoitteen ja suomalaisen henkilötunnuksen. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teemme asiakkaan tunnistautumisen pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Jouston asiakkaan tulee olla asunut Suomessa 2 vuotta.

Kuinka paljon Joustoa saa?

Joustolla voit maksaa verkkokaupassa kertaostoksena laskulla max. 1000 € tai osamaksulla kertaostoksena max. 5000 €.

Näin maksaminen Joustolla etenee

1. Valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi Jousto lasku tai Jousto osamaksu
  2. Jos valitset Jousto Laskun, saat 14 vrk maksuaikaa
  3. Jos valitset maksutavaksi Jousto osamaksun, niin valitse itsellesi sopiva maksuaika ja kuukausittainen maksuerä.
  4. Uudet asiakkaat tunnistautuvat pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Palaavat asiakkaat voivat halutessaan tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän vahvistuskoodin avulla, ilman käyttäjätunnusta tai salasanaa.
  5. Täydennä asiakastietosi
  6. Laskulla maksaessasi hyväksy ostos ja osamaksulla hyväksy Jouston ehdot, jonka jälkeen hyväksy ostos
  7. Tilaus on valmis ja välitetään verkkokaupalle välittömästi
  8. Tuote toimitetaan valitsemaasi osoitteeseen verkkokaupan toimesta
  9. Saat laskun Joustolta sähköpostiisi tai halutessasi postitse kotiin

Lisätietoja Joustosta löydät osoitteesta: www.jousto.com