Jousto Lasku & Osamaksu

Emilia Linnera -

Ohessa lisätietoa Jousto Lasku & Osamaksu -maksutavasta.

Kuka voi maksaa Joustolla?

Suomessa asuvat 20-75 –vuotiaat, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa hyvin. Tunnistautumista varten tarvitset vakituisen kotisoitteen ja suomalaisen henkilötunnuksen. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teemme asiakkaan tunnistautumisen pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Jouston asiakkaan tulee olla asunut Suomessa 2 vuotta.

Kuinka paljon Joustoa saa?

Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko.

Näin maksaminen Joustolla etenee

1. Valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi Jousto lasku tai Jousto osamaksu
  2. Jos valitset Jousto Laskun, saat 14 vrk maksuaikaa
  3. Jos valitset maksutavaksi Jousto osamaksun, niin valitse itsellesi sopiva maksuaika ja kuukausittainen maksuerä.
  4. Uudet asiakkaat tunnistautuvat pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Palaavat asiakkaat voivat halutessaan tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän vahvistuskoodin avulla, ilman käyttäjätunnusta tai salasanaa.
  5. Täydennä asiakastietosi
  6. Laskulla maksaessasi hyväksy ostos ja osamaksulla hyväksy Jouston ehdot, jonka jälkeen hyväksy ostos
  7. Tilaus on valmis ja välitetään verkkokaupalle välittömästi
  8. Tuote toimitetaan valitsemaasi osoitteeseen verkkokaupan toimesta
  9. Saat laskun Joustolta sähköpostiisi tai halutessasi postitse kotiin

Lisätietoja Joustosta löydät osoitteesta: www.jousto.com