Tilitysraportti

Emilia Linnera -

Tilitysraportti on ladattavissa Kauppiaspaneelista CSV-tiedostona tai PDF:nä. Raportti löytyy "Tilitykset"-välilehden alta Tilitysraportti-linkin takaa. Voit määrittää aikavälin, jolta haluat hakea raportin.

CSV-tiedosto on universaali taulukkotiedosto, joka aukeaa useimmilla kirjanpito-, taulukkolaskenta- ja tekstinkäsittelyohjelmilla tai jonka sisältämä tieto on niihin siirrettävissä. Jos ohjelma kysyy erottelumerkkiä, niin solut on erotettu toisistaan puolipisteellä (semicolon).

Riippuen verkkokauppasi käyttämästä rajapintaversiosta, saat halutessasi tilitysraportille näkyviin mm. tilaajan nimen ja alv-erittelyn.