PayPal-tilin lisääminen Paytrailin palveluun

Matti Mäkelä -

PayPal-maksutapa on teknisesti integroituna järjestelmäämme. PayPalin kautta tulevat luottokortit ovat Visa, Visa Electron, Master Card, American Express ja Discover. Lisäksi PayPal-tilin omaavat asiakkaat voivat halutessaan siirtää rahaa suoraan kauppiaan PayPal-tilille.

Käyttöönotto vaatii yritykseltä oman PayPal-tilin avaamista. Alla yleinen ohjeistus sitä varten:

Mene www.paypal.com sivustolle
Klikkaa “Sign up” –oikeasta yläkulmasta
Valitse “Business account” ja siirry eteenpäin
Getting started: Anna sähköpostiosoite, jonka haluat liittää tiliin
Business information: Syötä pyydetyt tiedot ja siirry eteenpäin.

Kun PayPal kiittää rekisteröitymisestä, tili on avattu.

PayPal painikkeen liittäminen järjestelmäämme tapahtuu Kauppiaspaneelin kautta (Asetukset-välilehti -> Rajapintojen asetukset). PayPalin kohdalle tulee kirjoittaa sama sähköpostiosoite, jota käytätte PayPal tilissänne. Mikäli PayPal ei näy Rajapintojen asetukset -välilehdellä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Huom! On suositeltavaa nostaa PayPal-tilin vastaanotettavien maksujen kokonaissummaa, jonka voit tehdä valitsemalla PayPal-tilin näkymästä oikeasta yläkulmasta “profile” ja sen jälkeen pudotusvalikosta “lift your account limits”. Oletuksena vastaanotettavien maksujen kokonaissumma on 2500€ / vuodessa.