Paytrailin aktivointi Shopifyn puolella

1. Paytrail tunnusten lisääminen verkkokauppaan

Jos et vielä tilannut maksupalveluamme, tee se täällä. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse yleensä parin arkipäivän sisällä ja saat meiltä sähköpostilla Kauppiaspaneelin tunnukset. Muistathan vielä puhelun yhteydessä mainita, että käytössäsi on Shopifyn verkkokauppa-alusta. Kirjaudu sisään Kauppiaspaneeliin (https://dashboard.paytrail.com) ja ensimmäisellä kerralla kirjautuessa yrityksen nimenkirjoitusoikeudellisen henkilön tulee allekirjoittaa sopimus henkilökohtaisilla pankkitunnuksillaan. Tunnistautumisen jälkeen saat ruudulle näkyviin Shopify access tokenin.

-Kirjaudu Shopify-verkkokauppaohjelmistoosi.

-Valitse vasemmasta alalaidasta Settings. Valitse sitten Payment providers -> Alternative payment methods -> Paytrail maksutavat.

-Syötä Account information -tietoihin Merchant ID (=Kauppiastunnus) ja Access token (=Shopify access token, joka on 30 merkkiä pitkä).

2. Asiakkaan yhteystietojen kysyminen

Jotta asiakas pääsee viemään maksunsa onnistuneesti loppuun saakka tulee Shopifyn asetuksissa (Settings -> Check out) tehdä alla olevan kuvan mukaiset valinnat: