Shopify-kaupan kassan tekstien muokkaaminen

Näin helpotat asiakkaan toimia Shopify-kaupassa selkeämmillä tekstivalinnoilla. Alla ohjeet kassasivun tekstien muuttamiseen Shopifyssa.
  1. Kirjaudu Shopify-kauppasi taustahallintaan

2. Siirry ”Online Store”-välilehdelle vasemmasta laidasta

3. Valitse valikosta ”Themes”

4. Valitse Themes-kohdasta ”Actions”-painike ja sieltä ”Edit languages”

5. Kirjoita hakukenttään muokattavan kentän sisältö, esimerkiksi ”Siirry maksamaan”

1. Title”-kentästä voit muokata maksutapojen yläpuolella olevan tekstin otsikkoa.

2. Card security notice”-kentästä voit muokata maksutapojen yläpuolella olevaa tekstiä.

3. Offsite gateway redirect hint”-kentästä voit muokata maksutavan alla laatikossa olevaa tekstiä.

4. Complete purchase button label”-kentästä voit muokata painikkeen nimeä, joka siirtää asiakkaan maksamaan.

6. Muokkaa halutun kentän sisältöä ja tallenna