Miten uusi Paytrail on vanhaa parempi?

Uusi Paytrail tuo entistäkin laajemman maksutapavalikoiman sekä uusia ominaisuuksia Paytrailin nykyasiakkaiden saataville. Uusi Paytrail mahdollistaa muun muassa:

• Toistuvat korttimaksut
  • Lisää mobiilimaksutapoja (Pivo, Siirto & Apple Pay)
  • Tallennetulla kortilla maksaminen eli One Click-maksaminen
  • Edistyneet palautusprosessit
  • Kauppiaspaneelin eri käyttäjätasot
  • Tilitysraportit sähköpostitse
  • Monipuolinen myyntikanavaratkaisu / shop-in-shop

Uuden Paytrailin moderni ja pilvipohjainen alusta mahdollistaa uusien maksutapojen ja ominaisuuksien rakentamisen huomattavasti aiempaa nopeammin myös jatkossa. Näin huolehdimme siitä, että palvelu vastaa kauppiaiden tarpeisiin myös tulevaisuudessa.