Kirjautuminen Uuteen Kauppiaspaneeliin

1. Siirry Uuden Kauppiaspaneelin sisäänkirjautumissivulle
  2. Syötä kirjautumisikkunaan käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ja paina Kirjaudu.Na_ytto_kuva_2021-9-29_kello_12.47.55.png
  3. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi, jota olet käyttänyt palvelun tilauksen yhteydessä tai jolle toinen käyttäjä on luonut tunnuksen. Olet saanut sähköpostiisi ilmoituksen tunnuksen luonnista.
  4. Jos olet unohtanut salasanasi, voit vaihtaa sen painamalla Unohditko salasanasi? -linkkiä.