Kauppiaan lisääminen Kumppaniportaaliin

Kumppaniportaalin kautta pystyt kätevästi tilaamaan Paytrailin maksupalvelun asiakkaallesi. Samalla kyseinen asiakas kohdennetaan automaattisesti yrityksesi jälleenmyyjätunnuksen alle ja saat siitä rahallisen korvauksen kumppanisopimuksesi mukaisesti.

Lisättyäsi asiakkaan Kumppaniportaaliin, tilaus etenee normaalin onboarding-prosessimme mukaisesti.

Kirjaudu Kumppaniportaaliin osoitteessa: https://partner.paytrail.com/

Vaihe 1: Kirjaudu kumppanitunnuksillasi Kumppaniportaaliin ja klikkaa etusivulla olevaa Lisää uusi Kauppias -painiketta

Vaihe 2: Syötä kauppiaan tiedot ja valitse oikea palvelupaketti

Vaihe 3: Paytrailin asiakaspalvelu saa tiedon tilauksesta ja käsittelee sen normaalin onboarding-prosessin mukaisesti. Kauppias saa palvelun käyttöönsä muutaman arkipäivän sisällä.