Ohjeet uuteen Paytrailiin siirtymiseen, Vilkas

Tästä artikkelista löydät ohjeet uuteen Paytrailiin siirtymiseen Vilkas-alustassa. Siirtyäksesi käyttämään uutta Paytrailia tarvitset Kauppias ID:n ja Kauppiasvarmenteen. Nämä tunnukset löytyvät uudesta Kauppiaspaneelista. Ohjeet uuteen Kauppiaspaneeliin kirjautumiseen lähetetään Paytrailita sähköpostitse yrityksenne yhteyshenkilölle.

1. Ohjeet uuteen Paytrailiin siirtymiseen, Vilkas

1. Kaupan hallinnassa siirry kohtaan Asetukset > Maksu
  2. Lisää uusi Paytrail maksutapa
  3. Avaa lisäämäsi maksutapa listasta
  4. Siirry sen Asetukset välilehdelle
  5. Syötä uudet tunnukset kohtaan Kauppiastunnus ja Kauppiasvarmenne
  6. Tallenna
  7. Siirry maksutavan Yleinen välilehdelle tai maksutapojen listaan ja aseta uusi maksutapa näkyviin
  8. Testaa uutta maksutapaa: Jos maksutapa toimii, niin maksutapojen listauksessa voi uuden maksutavan asettaa oletukseksi ja asettaa vanhan piiloon asiakkailta. Jos maksutapa ei toimi ja tulee esim. jokin virheilmoitus, niin maksutapojen listauksesta voi asettaa uuden maksutavan takaisin piiloon.

Maksusivun ohitus

Jos käytössäsi on ollut maksusivun ohitus vanhassa Paytrailissa, voit varmistaa Vilkkaalta saatko sen käyttöön uudessa palvelussa. Uudessa Paytrailissa maksusivun ohitus on sinulle maksuton, eikä sen käyttöönotto vaadi Paytrailin suunnasta toimenpiteitä.