Ohjeet uuteen Paytrailiin siirtymiseen, WooCommerce (Markup.fi- ja Webbisivut.org -lisäosat)

Tästä artikkelista löydät ohjeet uuteen Paytrailiin siirtymiseen WooCommerce-alustassa sekä Markup.fi- että Webbisivut.org -lisäosien käyttäjille.

Siirtyäksesi käyttämään uutta Paytrailia tarvitset Kauppias ID:n ja Kauppiasvarmenteen. Nämä tunnukset löytyvät uudesta Kauppiaspaneelista. Ohjeet uuteen Kauppiaspaneeliin kirjautumiseen lähetetään Paytrailita sähköpostitse yrityksenne yhteyshenkilölle.

WooCommerce kauppiaiden siirto uuteen Paytrailiin tehdään pieninä ryhminä kevääseen 2022 mennessä. Tästä syystä kaikki WooCommerce-alustaa käyttävät verkkokauppiaat eivät ole vielä saaneet Paytraililtä viestintää siirron tarkemmasta aikataulusta omalla kohdallaan. Jos et ole vielä saanut meiltä viestiä, odotathan vuoroasi.

Ohjeet uuteen Paytrailiin siirtymiseen, WooCommerce - Markup.fi-lisäosa

Markup on tehnyt uuteen Paytraiiliin siirtymisen lisäosansa käyttäjille erittäin helpoksi. Markupin sivuilta löydät ohjeet siirtymiseen ja ohjeet myös tässä artikkelissa. Lisätietoa Markup.fi-lisäosasta löydät täältä.

woocommerce-markup-maksutapojen-asetukset

1. Mene WooCommerce > Asetukset > Maksut > Paytrail
  2. Syötä seuraavat asetukset
    1. Valitse Paytrail (uusi)
    2. Maksaminen – käytetäänkö maksusivua vai sen ohitusta (sisältyy kuukausimaksuun)
    3. Kauppias ID
    4. Kauppiasvarmenne
    5. Kieli
    6. Nimi – millä nimellä Paytrail esitetään kassalla, esim. ”Maksu verkkopankissa tai kortilla”
    7. Kuvaus – miten maksutapaa kuvataan kassalla, esim. ”Maksu verkkopankissa tai kortilla Paytrailin kautta”
  3. Klikkaa Tarkista tunnukset tarkistaaksesi tunnusten toimivuuden
  4. Klikkaa Tallenna

Olet nyt valmis vastaanottamaan maksuja.

Ohjeet uuteen Paytrailiin siirtymiseen, WooCommerce - Webbisivut.org-lisäosa

Webbisivut.org on tehnyt uuteen Paytraiiliin siirtymisen lisäosansa käyttäjille erittäin helpoksi. Lisätietoa Webbisivut.org-lisäosasta löydät täältä.

paytrail_asetukset_webdata

1. Mene WooCommerce > Asetukset > Maksut > Paytrail > Yleiset
  2. Syötä seuraavat asetukset
    1. Rajapinta > PSP rajapinta (Uusi Paytrail)
    2. Kauppias ID
    3. Kauppiasvarmenne
    4. Kieli
    5. Tila maksun jälkeen
  3. Tallenna asetukset

Olet nyt valmis vastaanottamaan maksuja.

Maksusivun ohituksen käyttöönotto Webbisivut.org-lisäosassa

Konversiota kasvattava maksusivun ohitus sisältyy Uudessa Paytrailissa kuukausimaksuun, eikä sen käyttöönotto vaadi Paytrailin suunnalta toimenpiteitä. Ohituksen saat käyttöön kohdasta WooCommerce > Asetukset > Maksut > Paytrail > Maksuvalintasivun ohitus.