Salasanan vaihtaminen

Oletko unohtanut Kauppiaspaneelin salasanasi? Näiden ohjeiden avulla voit vaihtaa sen.

1. Mene Kauppiaspaneelin kirjautumissivulle ja klikkaa näkymän alareunasta Unohditko salasanasi?

Näyttökuva 2021-11-10 kello 13.44.16
  2. Syötä kenttään sähköpostiosoitteesi. Jos sähköpostiosoitteella löytyy käyttäjätunnus, saat osoitteeseen linkin, jonka avulla voit asettaa uuden salasanan. Näyttökuva 2021-11-10 kello 13.44.26
  3. Kirjaudu sähköpostiisi ja etsi viesti otsikolla Paytrailin Kauppiaspaneelin salasanan vaihtaminen. Klikkaa viestissä olevaa linkkiä tai kopioi se selaimesi osoiteriville.
  4. Syötä itsellesi uusi salasana. Salasanan pitää olla vähintään 12 merkkiä pitkä ja sisältää vähintään yhden numeron ja 2 aakkosta. Paina lopuksi Tallenna Näyttökuva 2021-11-10 kello 13.49.50
  5. Kirjaudu sisään uudella salasanallasi painamalla Kirjaudu sisään -linkkiä.