Kirjautuminen

1. Siirry Kauppiaspaneelin sisäänkirjautumissivulle
  2. Syötä kirjautumisikkunaan käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ja paina Kirjaudu.Na_ytto_kuva_2021-9-29_kello_12.47.55.png
  3. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi, jota olet käyttänyt palvelun tilauksen yhteydessä tai jolle toinen käyttäjä on luonut tunnuksen. Olet saanut sähköpostiisi ilmoituksen tunnuksen luonnista.
  4. Jos olet unohtanut salasanasi, voit vaihtaa sen painamalla Unohditko salasanasi? -linkkiä.

Huom! Jos käyttäjätunnuksesi on liitetty useampaan kauppiastiliin, voit Kauppiaspaneelissa ollessasi valita sivun oikeasta yläkulmasta mökkikuvakkeesta aukeavasta alasvetovalikosta sen tilin tiedot, jota haluat tarkastella.

Screenshot 2024-01-22 at 15.47.36.png

Tukisivustoltamme löydät Kauppiaspaneelin esittelyvideon.