Uusi Paytrail: Paytrailin käyttöönotto Shopify-alustassa

Tämä asennusohje koskee uutta Paytrailia (entinen Checkout).

HUOM! Käyttöönotto vaatii Shopify:ssä Owner-tason käyttöoikeudet.

1. Kirjaudu Shopify-kauppasi hallintaan
  2. Aloita asennus seuraamalla tätä linkkiä
    • Huom! Jos haluat käyttää verkkokaupassasi maksutavanvalintasivun ohitusta katso ohje käyttöönottoon täältä.
  1. Valitse “Install app”:

2. Syötä KauppiasID:si “Production Merchant Id”-kenttään ja kauppiasvarmenne “Production Merchant Key”-kenttään:

KauppiasID:n ja Kauppiasvarmenteen löydät tarvittaessa Paytrailin uudesta Kauppiaspaneelista Kauppiastili-kohdasta. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia uuteen Kauppiaspaneeliin, ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Mikäli haluat vain testata integraation toimintaa, voit jättää Production Merchant ID ja Key -kentät tyhjäksi. Tällöin maksutapa toimii ainoastaan "Test mode" -tilassa (kts. seuraava kohta).

3. Aktivoi lopuksi maksutapa valitsemalla sivun alareunasta “Activate Paytrail”:

Tällä asetussivulla näkyvät maksutapojen valinnat eivät vaikuta tarjolla oleviin maksutapoihin, vaan ainoastaan kassasivun maksutapavalinnan yhteydessä esitettäviin logoihin. Mikäli haluat muuttaa käytettävissä olevia maksutapoja, niiden valinta tulee tehdä Kauppiaspaneelin kautta. Ohjeet löydät tukisivustoltamme.