Ohjeet uuteen Paytrailiin siirtymiseen, eApteekki

Tästä artikkelista löydät ohjeet uuteen Paytrailiin siirtymiseen eApteekki-alustassa. Siirtyäksesi käyttämään uutta Paytrailia tarvitset Kauppias ID:n ja Kauppiasvarmenteen. Nämä tunnukset löytyvät uudesta Kauppiaspaneelista. Ohjeet uuteen Kauppiaspaneeliin kirjautumiseen lähetetään Paytrailita sähköpostitse yrityksenne yhteyshenkilölle.

Vaihe 1: Poista vanha Paytrail käytöstäsi

• eApteekin asetuksissa mene kohtaan Stores > Configuration > Sales > Payment Methods -> Paytrail 2019
  • Muuta "Enabled" Yes -> No.

Vaihe 2: Aktivoi uuden Paytrailin lisäosa ja tee pakolliset asetukset

• Mene eApteekin asetuksissa kohtaan Stores > Configuration > Sales > Payment Methods -> Paytrail Payment Service for Adobe Commerce
  • Muuta "Enabled" No -> Yes.
  • Mene eApteekin asetuksissa kohtaan Stores > Configuration > Sales > Payment Methods -> Paytrail Payment Service for Adobe Commerce
  • Poista rasti kohdasta "Use default" ja täydennä saamasi Merchant ID (Kauppias ID)
  • Mene eApteekin asetuksissa kohtaan Stores > Configuration > Sales > Payment Methods -> Paytrail Payment Service for Adobe Commerce
  • Poista rasti kohdasta "Use default" ja täydennä saamasi Merchant Secret (Kauppiasvarmenne)
  • Tallenna muutokset painamalla "Save config".