Uuden Paytrailin käyttöönotto

Kaikille uuteen Paytrailiin siirretyille asiakkaillemme on toimitettu sähköpostitse ohjeet uuden Paytrailin käyttöönottoa varten. Sähköposti on lähetetty meille ilmoitetun yhteyshenkilön sähköpostiosoitteeseen. Jos viestimme eivät ole tavoittaneet sinua tai yhteyshenkilö on muuttunut, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Uuden maksupalvelun käyttöönottoa varten tarvittavat Kauppias ID:n ja Kauppiasvarmenteen löydät uuden Kauppiaspaneelin kohdasta Kauppiastili. Ohjeet Kauppiaspaneeliin kirjautumiseen on toimitettu yrityksenne yhteyshenkilölle ja käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoite. Jos salasana ei ole tallessa, voit asettaa uuden salasanan Unohditko salasanasi -toiminnon kautta.

Vaihda tämän jälkeen verkkokauppaohjelmistoosi vanhan Kauppiastunnuksen ja Kauppiasvarmenteen tilalle uuden Paytrailin KauppiasID ja Kauppiasvarmenne. Verkkosivuiltamme löydät myös linkit alustatoimittajien alustakohtaisiin asennusohjeisiin siltä osin, kuin ne ovat saatavilla.