Esimerkki tilitysraportista

Löydät viimeisimmät tilitysraportit Kauppiaspaneelin etusivulta. Voit myös siirtyä tilitysraportteihin sivuvalikosta valitsemalla Tilitysraportit. Tarkemmat ohjeet esimerkiksi koontitilitysraportin hakemiseen löydät tukisivuiltamme.

Kauppiaspaneelin Tilitysasetukset-välilehdellä voit halutessasi lisätä tilitysraportille näkyviin tarkemman maksutapahtumakohtaisen erittelyn klikkaamalla Tapahtumakohtaisen erittelyn päälle. Tapahtumakohtainen erittely tulee näkyviin niille tilitysraporteille, jotka muodostuvat asetuksen päälle kytkemisen jälkeen.

Alla esimerkki tilitysraportista, johon on valittu tapahtumakohtainen erittely käyttöön. Huomioithan, että raportilla näkyvät tilaaja- ja tuotetiedot sekä verokannat tulevat verkkokauppaohjemistostanne.